ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ποιοί είμαστε

 

Η Bioclean Corfu είναι ένα υπερσύγχρονο και πρότυπο ταπητοκαθαριστήριο στην Κέρκυρα το οποίο προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες βιοκαθαρισμού και οικολογικού καθαρισμού την τελευταία δεκαετία πρωτοπορώντας σε πολλά επίπεδα για τα δεδομένα του νησιού. Η ιστορία της επιχείρησης όμως μας πάει πολύ πίσω μετρώντας ήδη πάνω από τρεις δεκαετίες εμπειρίας.

Το 1980 ιδρύεται στους Δουκάδες της Κέρκυρας, με την μορφή της οικογενειακής επιχείρησης η εταιρεία Πλυντήρια - Καθαριστήρια Γεώργιος Μουμούρης. Η έδρα της επιχείρησης βοηθά την επιχείρηση να εξυπηρετεί όλο το βορειοδυτικό συγκρότημα της Κέρκυρας αλλά και το κέντρο της Κέρκυρας. Τα άριστα αποτελέσματα των υπηρεσιών της επιχείρησης κερδίζουν την εμπιστοσύνη εκατοντάδων ιδιωτών αλλά και επαγγελματιών κυρίως ξενοδοχειακών μονάδων, ενοικιαζόμενων δωματίων και εστιατορίων.

Το 1991 και με την υποστήριξη των νεότερων μελών της οικογένειας η επιχείρηση μπαίνει δειλά στον χώρο πλυσίματός χαλιών και ταπήτων, δημιουργόντας ένα από τα πρώτα, αν όχι το πρώτο, εξειδικευμένο ταπητοκαθαριστήριο στην Κέρκυρα.

Με 20 πλέον χρόνια εμπειρίας και τεχνογωσίας, το 2000 και με την δυναμική συμμετοχή των δύο εγγονιών Νίκου και Γιώργου Γραμμένου η επιχείρηση αρχίζει να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρίζοντας περισσότερους τύπους χαλιών και ταπητών με παραλαβή, φύλαξη σε ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον για την διατήρηση και την ασφαλή φύλαξη των χαλιών και ταπητών, αλλά και υπεύθυνη παράδοση στον χώρο που ο κάθε πελάτης επιθυμεί, εξελίσσοντας την Bioclean Corfu σε ένα σύγχρονο ταπητοκαθαριστήριο στην Κέρκυρα το οποίο ήδη παρέχει στους πελάτες του ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Απο το 2007 η επιχείρηση πρωτοπορεί και επενδύει στο μέλλον προσφέροντας πιστοποιημένες υπηρεσίες βιοκαθαρισμού και οικολογικού καθαρισμού με αντιαλλεργική προστασία σε στρώματα, χαλιά, τάπητες, σαλόνια και ταπετσαρίες επίπλων, σκαφών σε ιδιώτες και επαγγελματίες όπως ξενοδοχεία, ιατρεία, δημόσιους χώρους, ιδιωτικές κλινικές, παιδικούς σταθμούς κ.α.


Πλέον, σκοπός μας είναι να παρέχουμε πιστοποιημένες υπηρεσίες βιοκαθαρισμού και οικολογικού καθαρισμού με τις νέες βραβευμένες Τεχνολογίες Microsplitting (καθαριστικά νέας τεχνολογίας μικροδιάσπασης χωρίς απορρυπαντικά, σαπούνια κ.α.) και οικολογική αντιαλλεργική προστασία μέσω των εξειδικευμένων υπηρεσιών μας.

Το φάσμα των δυνατοτήτων μας πλέον περιλαμβάνει υπηρεσίες βιοκαθαρισμού και οικολογικού καθαρισμού με αντιαλλεργική προστασία, φύλαξη, συντήρηση, επισκευές ταπήτων, σαλονιών, κουρτινών, ταπετσαριών επίπλων-τοίχων, καθαρισμό στρωμάτων σε οποιοδήποτε χώρο όπως οικίες, εταιρείες, ξενοδοχεία, οργανισμούς, νοσοκομεία, κατασκηνώσεις, νηπιαγωγεία, γηροκομεία, θαλαμηγούς πλοία κ.α.

Επίσης η Bioclean Corfu διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία καθαριστικών ειδών και αναλώσιμων για κάθε χρήση, είτε οικιακή είτε επαγγελματική τα οποία είναι στη διάθεσή σας ώστε να κρατάτε το χώρο σας πάντα καθαρό και υγιεινό με τα πιστοποιημένα προϊόντα μας.

Η φιλοσοφία της εταιρείας BioClean Corfu

είναι η όσον το δυνατόν μεγαλύτερη ποιοτικά άριστη και οικονομικότερη κάλυψη των άμεσων και μελλοντικών αναγκών του καταναλωτή στις υπηρεσίες καθαρισμού ινών.

 -

Μερικοί από τους πελάτες που μας εμπιστεύονται.