Βιοκαθαρισμοί Επαγγελματικών Χώρων

Αρχική » Βιοκαθαρισμοί Επαγγελματικών Χώρων

Είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης? Διατηρείται κάποιο γραφείο, κατάστημα, παιδικό σταθμό, κέντρο ομορφίας, γυμναστήριο ή κάποιον άλλου τύπο επιχείρησης? Έχετε σκεφτεί ποτέ τα ωφέλη ενός πιστοποιημένου βιοκαθαρισμού για τον επαγγελματικό σας χώρο;

 

Βιοκαθαρισμοί Επαγγελματικών Χώρων με πιστοποίηση.


Η BioClean Corfu μπορεί νας βοηθήσει να απαλλαγείται μια και καλή απο δυσωσμίες, μούχλα, λεκέδες και μυρωδίες προσφέρωντας εξειδικευμένες και πιστοποιημένες υπηρεσίες οικολογικού καθαρισμού και βιοκαθαρισμού με αντιαλλεργική προστασία για κάθε τύπου επαγγελματίες.

 

Είμαστε εκπαιδευμένοι επαγγελματίες στην εξειδικευμένη μέθοδο οικολογικού καθαρισμού και βιοκαθαρισμού για επαγγελματικούς χώρους όπως γραφεία, ιατρεία, ιδιωτικές κλινικές, κέντρα ομορφιάς, ξενοδοχεία, παιδικούς σταθμούς, κατασκηνώσεις, πλοία, σκάφη και θαλαμηγούς.

 

Προσφέρουμε πιστοποιημένες υπηρεσίες βιοκαθαρισμού επαγγελματικών χώρων και οικολογικού καθαρισμού, συντήρησης και υγιεινής των σαλονιών, ταπήτων, κουρτινών, στρωμάτων, κλινοσκεπασμάτων, μαξιλαριών, καθώς και σαλονιών ξενοδοχείων, ιατρείων, πλοίων, σκαφών κτλ.

 

Η BioClean Corfu με 30 χρόνια τεχνογνωσίας στον χώρο της υγιείνης και καθαριότητας στην Κέρκυρα σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες βιοκαθαρισμού επαγγελματικών χώρων. Είμαστε οι μόνη τοπική επιχείρηση με πιστοποίηση για Αντιαλλεργική Προστασία. Προστατέψτε την επιχείρηση σας και τους πελάτες σας. Εμπιστευθείτε την BioClean Corfu για τον βιοκαθαρισμό του επαγγελματικού σας χώρου. Το συνεργείο μας θα έρθει στον χώρο σας και χάρη στην επαναστατική μέθοδο βιοκαθαρισμού Microsplitting ο χώρος σας θα είναι έτοιμος για χρήση άμεσα.

 

Επίσης μπορούμε να σας προσφέρουμε μια τεράστια γκάμα οικολογικών και καινοτομικών προϊόντων σε απίστευτες τιμές!

 

Δοκιμάστε άμεσα την υπηρεσία βιοκαθαρισμού επαγγλεματικών χώρων και εκμεταλλευτείτε την μοναδική προσφορά γνωριμίας 10%. Ισχύει και για τα προϊόντα μας.


Micro-splitting

Το Micro-splitting δεν είναι σήμα, ούτε προϊόν αλλά τεχνολογία και κανείς δεν μπορεί έχει την αποκλειστικότητα της στην Ελλάδα. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την διεθνούς φήμης και αξιοπιστίας Αγγλική εταιρία Bio Productions, η οποία παράγει και κυκλοφορεί νόμιμα σε όλο τον κόσμο το καθαριστικό Single-Pass, που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Micro-splitting.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές για τις υπηρεσίες βιοκαθαρισμού και οικολογικού καθαρισμού επαγγελματικών χώρων μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.