Βιοκαθαρισμός Λεωφορείων

Αρχική » Βιοκαθαρισμός Λεωφορείων


Έχετε ποτέ βρεθεί σαν επιβάτης σε επιβατικό λεωφορείο ή τουριστικό λεωφορείο και να σας ενοχλούν διάφορες οσμές απο τα καθίσματα ή και να παρατηρείται μεγάλους λεκέδες? Για να μην έρθετε ποτέ στη δυσάρεστη θέση να εξηγείτε τέτοιου είδους λεπτομέριες σε δυσαρεστημένους πελάτες-επιβάτες τότε η BioClean Corfu σας έχει την λύση! Πλήρης εσωτερικός βιοκαθαρισμός λεωφορείων.

Στην BioClean Corfu αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα τον πλήρη εσωτερικό βιοκαθαρισμό του λεωφορείου σας εξασφαλίζοντας σας απόλυτα καθαρό, υγιεινό και στεγνό αποτέλεσμα χωρίς κατάλοιπα σαπουνιών, απορρυπαντικών ακόμα και από προηγούμενους καθαρισμούς, σε ελάχιστο χρόνο. Και κατόπιν συννενόησης ερχόμαστε και στον χώρο σας, για έναν μοναδικό και ολοκληρωμένο βιοκαθαρισμό του λεωφορείου σας. Έτσι με γρήγορο, υγιεινό αλλά και αποτελεσματικό βιοκαθαρισμό του λεωφορείου σας, φροντίζουμε να σας το παραδώσουμε το συντομότερο δυνατόν, με σεβασμό στον πολύτιμο χρόνο σας.

Εξειδικευόμαστε στον βιοκαθαρισμό και την περιποίηση υφασμάτινων και δερμάτινων επιφανειών όλων των ποιοτήτων. Εγγυόμαστε τέλεια αποτελέσματα με απόλυτη ασφάλεια στην αντιμετώπιση χρόνιων λεκέδων, δύσκολης βρωμιάς και μικροβίων στις μοκέτες, στους διαδρόμους και γενικότερα σε όλες τις υφασμάτινες, δερμάτινες ή πλαστικές επιφάνειες.

Οι επαναστατικές μεθόδους και τα οικολογικά καθαριστικά που χρησιμοποιούμε για τον σωστό και ολοκληρωμένο βιοκαθαρισμό λεωφορείων είναι τόσο απολεσματικά που μας επιτρέπουν την πλήρη αναρρόφηση του υγρού που ενδεχομένως θα εισχωρήσει στο ύφασμα ώστε να μην υπάρχουν οξειδώσεις του μεταλλικού πλέγματος που βρίσκεται κάτω από το ύφασμα και επίσης ας βοηθά να έχουμε γρήγορο στέγνωμα των καθισμάτων.

Ο βιοκαθαρισμός λεωφορείων που προσφέρουμε έρχεται με αναγνωρισμένη πιστοποίηση Αντιαλλεργικής Προστασίας Allerg-STOP και αφορά ολοκληρωμένη υπηρεσία βιοκαθαρισμού.


Σε περίπτωση που έχετε απορίες ή ερωτήσεις για τον τρόπο, τον χρόνο ή το κόστος για έναν πλήρη βιοκαθαρισμό του λεωφορείου σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας -χαιπερλινκ στην φορμα-. Εάν είστε ιδιοκτήτης στόλου τουριστικών λεωφορείων τότε μην διαστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για ειδικές τιμές.


Στην Bio Clean Corfu, χρησιμοποιούμε καινοτόμες τεχνολογίες για απόλυτη ασφάλεια στην απευθείας επαφή βρεφών, παιδιών, και ενηλίκων με τις καθαρισμένες επιφάνειες με πιστοποίηση Αντιαλλεργικής Προστασίας Allerg-STOP. Εμπιστευθείτε μας.

Πιστοποίηση Bιοκαθαρισμου, Απολύμανσης και Αντιαλλεργικής Προστασίας
Πιστοποίηση Microslitting