Βιοκαθαρισμός Σαλονιών Αυτοκινήτων

Αρχική » Βιοκαθαρισμός Σαλονιών Αυτοκινήτων


Για καθαρό σαλόνι αυτοκινήτου χωρίς κατάλοιπα και με πιστοποίηση αντιαλλεργικής προστασίας Allerg-STOP εμπιστευθείτε τους ειδικούς της BioClean Corfu

Στον ειδικά διαμορφωμένο μας χώρο στους Δουκάδες στην Κέρκυρα αναλαμβάνουμε µε υπευθυνότητα τον πλήρη οικολογικό καθαρισµό του εσωτερικού του αυτοκινήτου σας εξασφαλίζοντας σας απόλυτα καθαρό, υγιεινό και στεγνό αποτέλεσµα χωρίς κατάλοιπα σαπουνιών απορρυπαντικών ακόµα και από προηγούµενους καθαρισµούς, σε ελάχιστο χρόνο. Πιστοποιημένος βιοκαθαρισμός αυτοκινήτων με αντιαλλεργική προστασία, μόνο από τους ειδικούς της BioClean Corfu.

Εξειδικευόμαστε στον βιοκαθαρισµό αυτοκινήτων και την περιποίηση δερµάτινων επιφανειών όλων των ποιοτήτων. Εγγυόμαστε τέλεια αποτελέσµατα µε απόλυτη ασφάλεια στην αντιµετώπιση χρόνιων λεκέδων, δύσκολης βρωµιάς και µικροβίων στον ουρανό, στο σαλόνι, στις µοκέτες και σε όλες τις υφασµάτινες, δερµάτινες ή πλαστικές επιφάνειες. Είμαστε οι μόνοι που με το πέρας των εργασιών μας θα σας δώσουμε αναγνωρισμένη πιστοποίηση βιοκαθαρισμού του αυτοκινήτου σας.

Χρησιμοποιούμε καινοτόμες τεχνολογίες για απόλυτη ασφάλεια στην απευθείας επαφή βρεφών, παιδιών, και ενηλίκων µε τις καθαρισµένες επιφάνειες με πιστοποίηση Αντιαλλεργικής Προστασίας Allerg-STOP.

Συνοπτικά οι υπηρεσίες μας βιοκαθαρισμού αυτοκινήτων περιλαμβάνουν τα εξής:

  1. Βιοκαθαρισμός Σαλονιών Αυτοκινήτου
  2. Καθαρισμός Δερμάτινων Επιφανειών
  3. Αδιαβροχοποίηση
  4. Παραλαβή/Παράδοση στον χώρο σας

Πρόσφατη έρευνα στην ευρωπαϊκή ζώνη έδειξε ότι τα αυτοκίνητα μέσα στα οποία οι ιδιοκτήτες τους καπνίζουν χάνουν τουλάχιστον 1.000,00€ της αξίας τους κατά την μεταπώληση τους. Για πλήρη εξάλειψη από όλες εκείνες τις αντιαισθητικές κιτρινίλες, μυρωδιές και λεκέδες σε περίπτωση μεταπώλησης αλλά και για την δική σας απόλαυση ενός καθαρού σαλονιού αυτοκινήτου καλέστε μας τώρα στο 26630 41134. Δώστε μας την ευκαιρία να σας εντυπωσιάσουμε με τη δουλειά μας, επιδεικνύοντας σας ένα μικρό δείγμα της, στο δικό σας αυτοκίνητο.

Πιστοποίηση Bιοκαθαρισμου, Απολύμανσης και Αντιαλλεργικής Προστασίας Στρωμάτων
Πιστοποίηση Microsplitting
Δείγματα εργασιών βιοκαθαρισμού σαλονιών αυτοκινήτων