Βιοκαθαρισμός Σαλονιών

Αρχική » Βιοκαθαρισμός Σαλονιών

Η Bioclean Corfu προσφέρει υπηρεσίες βιοκαθαρισμού σαλονιών και οικολογικού καθαρισμού σαλονιών στον χώρο σας σε όλον τον Νομό Κερκύρας για ιδιώτες αλλά και για επαγγελματίες. Καθαρίζουμε ταπετσαρίες επίπλων και σαλονιών.

Βιοκαθαρισμός Σαλονιών - Διαδικασία

Η υγιεινή και καινοτόμος μέθοδος βιοκαθαρισμού σαλονιών και οικολογικού καθαρισμού σαλονιών που εφαρμόζει η Bioclean Corfu για την εις βάθος απομάκρυνση των περιττωμάτων των ακάρεων, της οικιακής σκόνης και πιθανόν λεκέδων ονομάζεται Microsplitting. Είναι μια μέθοδο στεγνού οικολογικού καθαρισμού που έχει ως αποτέλεσμα την καταπολέμηση των μικροβίων αλλά και την αναζωογόνηση των χρωμάτων στις ταπετσαρίες επίπλων σας σε βάθος. Αμέσως μετά το πέρας των διαδικασιών καθαρισμού από την εταιρεία μας το σαλόνι σας είναι πραγματικά καθαρό και όχι μόνο επιφανειακά, στεγνό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από λίγες ώρες.

Η υπηρεσία βιοκαθαρισμού σαλονιών που προσφέρουμε είναι κατάλληλη για ολά τα δέρματα τύπου νάπα και για όλες τις ποιότητες επιπλόπανων και υφασμάτων ανεξαρτήτως χρώματος. Επίσης σας προτείνουμε να συνδίασετε τον βιοκαθαρισμό του σαλονιού σας με την νέα προηγμένη μέθοδο αδιαβροχοποιήσης Solvent Base Protector για πλήρη προστασία απο λεκέδες, φθορά, σκόνη και άλλα.


Micro-splitting

Το Micro-splitting δεν είναι σήμα, ούτε προϊόν αλλά τεχνολογία και κανείς δεν μπορεί έχει την αποκλειστικότητα της στην Ελλάδα. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την διεθνούς φήμης και αξιοπιστίας Αγγλική εταιρία Bio Productions, η οποία παράγει και κυκλοφορεί νόμιμα σε όλο τον κόσμο το καθαριστικό Single-Pass, που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Micro-splitting.

Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές για τις υπηρεσίες βιοκαθαρισμού σαλονιών και οικολογικού καθαρισμού σαλονιών και ταπετσαρίες επίπλων μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!