Βιοκαθαρισμός Σαλονιών

Αρχική » Βιοκαθαρισμός Σαλονιών

Η Bioclean Corfu προσφέρει υπηρεσίες βιοκαθαρισμού σαλονιών και οικολογικού καθαρισμού σαλονιών στον χώρο σας σε όλον τον Νομό Κερκύρας για ιδιώτες αλλά και για επαγγελματίες. Καθαρίζουμε ταπετσαρίες επίπλων και σαλονιών.

Βιοκαθαρισμός Σαλονιών - Διαδικασία

Η υγιεινή και καινοτόμος μέθοδος βιοκαθαρισμού σαλονιών και οικολογικού καθαρισμού σαλονιών που εφαρμόζει η Bioclean Corfu για την εις βάθος απομάκρυνση των περιττωμάτων των ακάρεων, της οικιακής σκόνης και πιθανόν λεκέδων ονομάζεται Microsplitting και είναι βραβεύμενη με το βραβείο καινοτομίας EUROPROPRE 2003. Είναι μια μέθοδο στεγνού οικολογικού καθαρισμού που έχει ως αποτέλεσμα την καταπολέμηση των μικροβίων αλλά και την αναζωογόνηση των χρωμάτων στις ταπετσαρίες επίπλων σας σε βάθος. Αμέσως μετά το πέρας των διαδικασιών καθαρισμού από την εταιρεία μας το σαλόνι σας είναι πραγματικά καθαρό και όχι μόνο επιφανειακά, στεγνό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από λίγες ώρες.

Η υπηρεσία βιοκαθαρισμού σαλονιών που προσφέρουμε είναι κατάλληλη για ολά τα δέρματα τύπου νάπα και για όλες τις ποιότητες επιπλόπανων και υφασμάτων ανεξαρτήτως χρώματος. Επίσης σας προτείνουμε να συνδίασετε τον βιοκαθαρισμό του σαλονιού σας με την νέα προηγμένη μέθοδο αδιαβροχοποιήσης Nanotechnology για πλήρη προστασία απο λεκέδες, φθορά, σκόνη και άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές για τις υπηρεσίες βιοκαθαρισμού σαλονιών και οικολογικού καθαρισμού σαλονιών και ταπετσαρίες επίπλων μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Πιστοποίηση Microsplitting