Βιοκαθαρισμός Σκαφών

Αρχική » Βιοκαθαρισμός Σκαφών

Η BioClean Corfu χάρη στην πιο αποτελεσματική μέθοδο βιοκαθαρισμού και οικολογικού καθαρισμού Microsplitting είναι σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας βιοκαθαρισμού σκαφών σε επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες.

Στην Κέρκυρα, δυστυχώς η αυξημένη υγρασία σε συνδυασμό με την θερμότητα που επικρατεί στον εσωτερικό χώρο ενός σκάφους επιταχύνει την διαδικασία δημιουργίας και ανάπτυξης ακάρεων, αλλεργιογόνων ουσιών, μικροβίων, βακτηριδίων και άλλων μικρο-οργανισμών. Η bioclean Corfu, με την υπηρεσία βιοκαθαρισμού σκαφών είναι σε θέση να δώσει λύσεις στην αντιμετώπιση των παραπάνω αλλά και να εξουδετερώσει όποια διάφορα συμπτώματα κνησμού, δυσοσμίας, δύσπνοιας κ.α, τα οποία προκύπτουν απο την ανάπτυξη ακάρεων και αλλεργιογόνων ουσιών και να σας προστατεύσει για όλη την περίοδο που χρησιμοποιείται το σκάφος σας.

Χρησιμοποιόντας την επαναστατική και καινοτόμα μέθοδο βιοκαθαρισμού σκαφών Microsplitting, σας προστατεύουμε για όλη την σεζόν, αυξάνουμε την διάρκεια ζωής των στρωμάτων και τον μοκετών σας.


Τι σας παρέχουμε με την υπηρεσία βιοκαθαρισμού σκαφών?

Αναλαμβάνουμε τον πλήρη οικολογικό καθαρισμό των εσωτερικών χώρων του σκάφου σας, όπως, καμπίνες, σαλόνια, γέφυρα κλπ.


Καθαρίζουμε όλες τις επιφάνειες όπως: στρώματα, μοκέτες, καθιστικά, καναπέδες, τοίχους, ταβάνια, έπιπλα, διαθέτοντας μεγάλη γκάμα μόνο οικολογικών καθαριστικών υλικών καθώς και μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας καλύπτουμε όλες τις ανάγκες βιοκαθαρισμού και περιποίησης του σκάφους σας.


Στεγνός οικολογικός βιοκαθαρισμός σκαφών


Στα σκάφη, ο συνδυασμός ενός στεγνού βιοκαθαρισμού στρωμάτων έχει δύο βασικές δράσεις:

  • την εξουδετέρωση τόσο των ακάρεων και των περιττωμάτων τους όσο και των αλλεργιογόνων φορτίων τους και,
  • την αναστολή της ανάπτυξής τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.


Η Bioclean Corfu, με την τεχνογνώσια της και την μοναδική μέθοδο στεγνού βιοκαθαρισμού σκαφών, σας επιτρέπει την άμεση χρήση της καθαρισμένης επιφάνειας και σας εξασφαλίζει τη δυνατότητα να περπατήσετε πάνω στην μοκέτα αμέσως μετά τον καθαρισμό της.


Βιοκαθαρισμός σκαφών χωρίς υπολείμματα μιας και δεν χρησιμοποιούμε απορρυπαντικά, σαπούνια, καθαριστικά σαμπουάν, ενεργούς αφρούς, ατμούς, ένζυμα, χλώριο ή άλλους λευκαντικούς παράγοντες παρά μόνο οικολογικά προϊόντα καθαρισμού.


Βιοκαθαρισμός στρωμάτων σκαφών


Το συνεργείο καθαρισμού της bioclean Corfu εξαφανίζει τους όποιους λεκέδες από τα στρώματα σας. Παρέχουμε στεγνός καθαρισμό του στρωματόπανου, όπου απομακρύνουμε τις αλλεργιογόνες ουσίες και τα περιττώματά τους που ευθύνονται για πλήθος αναπνευστικών προβλημάτων και αλλεργιών. H απομάκρυνση των ακάρεων των βακτηριδίων και των άλλων αλλεργιογόνων ουσιών από το εσωτερικό των στρωμάτων στα σκάφη, γίνεται με οικολογικό καθαρισμό, χωρίς τη χρήση καθαριστικών και χημικών ουσιών που μπορούν να επιβαρύνουν εσάς και το περιβάλλον σας.


Είναι σημαντικό ο καθαρισμός των στρωμάτων να είναι στεγνός καθώς το πλύσιμο των στρωμάτων με άλλους τρόπους μπορεί να διαμορφώσει ένα περιβάλλον ιδανικό για την ανάπτυξη των ακάρεων. Εμπιστεφθείτε μας, ο δικός μας βιοκαθαρισμός των στρωμάτων του σκάφου σας, επιτυγχάνει την αναστολή της ανάπτυξης των αλλεργιογόνων για μεγάλο χρονικό διάστημα με την εφαρμογή αντιαλλεργικής προστασίας.


Micro-splitting

Το Micro-splitting δεν είναι σήμα, ούτε προϊόν αλλά τεχνολογία και κανείς δεν μπορεί έχει την αποκλειστικότητα της στην Ελλάδα. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την διεθνούς φήμης και αξιοπιστίας Αγγλική εταιρία Bio Productions, η οποία παράγει και κυκλοφορεί νόμιμα σε όλο τον κόσμο το καθαριστικό Single-Pass, που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Micro-splitting.


Bioclean Corfu, οι δικοί σας άνθρωποι, ειδικοί στον βιοκαθαρισμό σκαφών. 

 Δείγματα εργασιών βιοκαθαρισμού σκαφών