Βιοκαθαρισμός Στρωμάτων

Αρχική » Βιοκαθαρισμός Στρωμάτων

Πεντακάθαρα και υγιεινά στρώματα µε πιστοποίηση αντιαλλεργικής προστασίας για όλους... εμπιστευτείτε τους ειδικούς της BIO Clean Corfu.

Είμαστε οι µόνοι εκπαιδευµένοι και πιστοποιηµένοι επαγγελµατίες στην εξειδικευµένη µέθοδο βιοκαθαρισμού στρωμάτων και οικολογικού καθαρισµού στρωµάτων µε αντιαλλεργική προστασία.

Η καθημερινή χρήση επιβαρύνει το στρώμα και το μαξιλάρι μας με διάφορα υγρά του σώματός μας όπως: ιδρώτα, σάλια, αίμα, ούρα, εμετοί και άλλα. Επιπλέον, σκόνη, τρίχες, πιτυρίδα και νεκρά κύτταρα απο την απολέπιση του σώματός μας, σε συνδυασμό με τη θερμότητα και την υγρασία, είναι η κύρια πηγή δημιουργίας και ανάπτυξης ακάρρεων, αλλεργιογόνων ουσιών, βακτηριδίων, μυκήτων, ιών κ.λ.π.

Με κάθε κίνησή μας πάνω στο στρώμα κα τι μαξιλάρι μας, αναταράσσεται η εσωτερική αλλεργιογόνος σκόνη η οποία είναι πολύ ελαφρύτερη απο τον αέρα. Η αλλεργιογόνος αυτή σκόνη, εμπεριέχει τα απεκκρίματα των ακάρεων και την πολύ βλαβερή πρωτεϊνη γουανίνη. Με τις κινήσεις μας κατά τη διάρκεια του ύπνου, το στρώμα και το μαξιλάρι μας λειτουργεί ως φυσητήρι που ωθεί τα ακάρεα και τα απεκκρίματά τους, την αλλεργιογόνο σκόνη και πολλές άλλες βλαβερές ουσίες, απ'ευθείας στο στόμα μας, τη μύτη μας, τα μάτια μας και πάνω στο δέρμα μας με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται συνεχώς η υγεία μας. Μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε για το στρώμα μας είναι ότι περνάµε το 1/3 της ζωής µας στο στρώµα µας! Αν δεν το συντηρήσουµε, αποτελεί το τέλειο περιβάλλον ανάπτυξης ακάρεων, µυκήτων, βακτηριδίων, ιών και µικροβίων.

Ένα στρώµα, µετά τον πρώτο µήνα χρήσης φιλοξενεί περισσότερα από 15.000 ακάρεα, σε 4 µήνες 500.000 και σε ένα χρόνο πάνω από 1.500.000.

Τα καλύµµατα και τα σεντόνια όσο συχνά και αν αλλάζονται ΔΕΝ µας προστατεύουν µε αποτέλεσµα να επιβαρύνεται σηµαντικά η υγεία µας. Όπως καθαρίζουµε και φροντίζουµε τα ρούχα µας, κατά τον ίδιο τρόπο επιβάλλεται να συντηρούµε τουλάχιστον µια φορά το χρόνο, το στρώµα και το µαξιλάρι µας, µε τον οικολογικό καθαρισµό και την πιστοποιηµένη αντιαλλεργική προστασία, για να απολαµβάνουµε τον ύπνο µας σε ένα πεντακάθαρο και υγιεινό στρώµα χωρίς αλλεργίες. Προστατέψτε αυτούς που αγαπάτε απο ακάρεα, μύκητες και ιούς με την ολοκληρωμένη και πιστοποιημένη υπηρεσία βιοκαθαρισμού στρωμάτων από την Bioclean Corfu. Τους ειδικούς στον οικολογικό καθαρισμό στρωμάτων.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

  1. Βγάζουµε δείγµα αλλεργιογόνου σκόνης µέσα από το στρώµα σας και εξακριβώνουµε το βαθµό µόλυνσης που έχει υποστεί. Στην δική μας ορολογία πραγματοποιούμε ένα διαγνωστικό Akari-TEST.
  2. Αφού εξακριβώσουμε το βαθμό μόλυνσης του στρώματός σας το τινάζουμε με ισχυρή αναρρόφηση από το εσωτερικό του στρώµατος, µε µηχάνηµα προηγµένης τεχνολογίας που αφαιρεί τα ακάρεα και άλλες αλλεργιογόνες ουσίες, χωρίς ακτινοβολίες, ατµούς κ.α.
  3. Στο τρίτο στάδιο εφαρμόζουμε οικολογικό στεγνό καθαρισμό και αφαιρούμε όλους τους λεκέδες πάνω στην επιφάνεια του στρωµατόπανου όπως ιδρώτας, αίµα, ούρα, εµετός, λιπαρότητα κ.ά., χωρίς τη χρήση σαπουνιών, καθαριστικών αφρών, ενζύµων, διαλυτών, χλωρίου κ.ά. χρησιμοποιώντας την τεχνική οικολογικού καθαρισµού στρωµατόπανου Microsplitting
  4. Στο τέταρτο στάδιο εξουδετερώνουμε όλα των ακάρεα και άλλες αλλεργιογόνες ουσιές µε Mite-STOP. Ένα προϊόν νέας τεχνολογίας, που επιστηµονικά τεκµηριωµένα, εξουδετερώνει και επιβραδύνει τη µελλοντική ανάπτυξη των ακάρεων, για ένα πεντακάθαρο και υγιεινό αποτέλεσµα µεγάλης διάρκειας. Πραγματική αντιαλλεργική προστασία.
  5. Τέλος, σας παρέχουμε Πιστοποίηση Αντιαλλεργικής Προστασίας, που σας εγγυάται ότι το στρώµα σας είναι πεντακάθαρο και υγιεινό.
 

Για τα στρώµατα οικιών προτείνουµε εφαρµογή αντιαλλεργικής προστασίας κάθε 12 µήνες, ενώ για άτοµα µε προβλήµατα υγείας και αλλεργιών κάθε 3 - 6 µήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές για τις υπηρεσίες βιοκαθαρισμού και οικολογικού καθαρισμού στρωμάτων μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να μας στείλετε φωτογραφία και πληροφορίες για το στρώμμα που θέλετε να καθαρίσουμε και θα επικοινωνήσουμε εμείς άμεσα μαζί σας!Επικοινωνία

Αποστολή Φωτογραφίας
Δείγματα εργασιών βιοκαθαρισμού στρωμάτων