Βιοκαθαρισμός Χαλιών – Μοκετών

Αρχική » Βιοκαθαρισμός Χαλιών – Μοκετών

Η Bioclean Corfu με πείρα 30 ετών προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες βιοκαθαρισμού χαλιών, οικολογικού καθαρισμού χαλιών και μοκετών και υπηρεσίες παραλαβής/αποθήκευσης στην Κέρκυρα. Θα παράλαβουμε τα χαλιά σας, θα τα καθαρίσουμε με τις μοναδικές μας υπηρεσίες βιοκαθαρισμού και στην συνέχεια θα τα φυλάξουμε με ασφάλεια σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και ελεγχόμενο χώρο. 'Οταν επιθυμείτε να τα παραλάβατε και κατόπιν συννενόησης με εσάς, θα σας τα παραδώσουμε με συνέπεια την ημερομηνία που εσείς επιθυμείτε. Θα παραλάβετε τα χαλιά σας με πιστοποιοτικό οικολογικού καθαρισμού Microsplitting. Είμαστε το δικό σας σύγχρονο ταπητοκαθαριστήριο στην Κέρκυρα. Βιοκαθαρισμός Χαλιών


Το πλύσιμο των χαλιών γίνεται στα αυτόματα μηχανήματά μας με καθαρό νερό χρησιμοποιώντας οικολογικά καθαριστικά μικροδιάσπασης Microsplitting τελευταίας τεχνολογίας ειδικά για μάλλινα και ευαίσθητα χαλιά.

Η διαδικασία πλυσίματος προσαρμόζεται ανάλογα με τον τύπο αλλά και την ποιότητα των ινών ύφανσης του κάθε χαλιού. Χάρη στην τεχνολογία των αυτόματων μηχανημάτων μας το ξέβγαλμα γίνεται σε βάθος με αύθονο νερό απομακρύνοντας εντελώς το απορρυπαντικό αλλά και τον παραμικρό κόκκο χώματος ακόμα και απο το πίσω μέρος του χαλιού σας.

Στην συνέχεια, με τα υψηλής τεχνολογίας και σχεδιασμού φυγοκεντρικά μηχανήματα HAYIKAMA της BioClean Corfu αποφεύγεται οποιαδήποτε φθορά αλλά και το ξεχείλωμα των χαλιών. Κατά το στράγγισμα του νερού απο τα πλυμμένα χαλιά αποβάλλεται το 97% του νερού σε ελάχιστο χρόνο. Σαν αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι η εξαφάνιση της όποιας πιθανότητας να ξεβάψει ένα χαλί.

Το στέγνωμα γίνεται σε ειδικά μελετημένους χώρους-στεγνωτήρια και με τις τελειότερες συνθήκες και επιτρέπει στα χαλιά σας να στεγνώνουν με τρόπο που τα προτατεύει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου και ως ότου εξαφανιστεί και η ελάχιστη υγρασίας τους. Ο εξοπλισμός μας, χάρη στο υψηλής τεχνολογίας σύστημα απλώματος των χαλιών όπου αυτόματα τα χαλιά απλώνονται μόνα τους παρέχει την δυνατότητα να στεγνώνουμε χαλιά ακόμα και τους χειμερινούς μήνες.

Στο τελευταίο στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας τα χαλιά τοποθετούνται σε μηχάνημα για να φινιριστούν και να χτενιστούν αλλά και να σκουπιστούν σε βάθος. Αφού ολοκληρωθούν και οι τελευταίοι έλεγχοι για την καθαριότητα των χαλιών, τα τοποθετούμε σε ειδικές σακούλες ώστε να διατηρηθεί η φρεσκάδα τους και η καθαριότητά τους.

Στην BioClean Corfu καθαρίζουμε όλες τις ποιότητες και τύπους ταπήτων και χαλιών όπως:

 

Κλασικά χειροποίητα

Mοντέρνα χειροποίητα

Mηχανοποίητοι τάπητες

Οικολογικά χαλιάΒιοκαθαρισμός Μοκετών

Οι μοκέτες είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορεί να παρατηρήσει κανείς μπαίνοντας σε ένα χώρο. Μπορούν να φτιάξουν ή να χαλάσουν την όψη του χώρου και συνήθως φαίνονται όμορφα όταν είναι σαν καινούργιες και καθαρές. Σίγουρα τραβούν την προσοχή όταν είναι καθαρές και οι περισσότεροι άνθρωποι φροντίζουν ιδιαίτερα τη διατήρηση της καθαριότητάς τους. 

Κατόπιν συννενόησης ερχόμαστε στο χώρο σας και με τις μοναδικές πρακτικές βιοκαθαρισμού μοκετών το συνεργείο μας θα καθαρίσει την μοκέτα σας χρησιμοποιώντας μόνο πιστοποιημένα οικολογικά καθαριστικά. Και μην ανησυχείτε, δεν θα σας γεμίσουμε τον χώρο σας με σκόνη καθαρίζοντας τις μοκέτες σας.. Οι ειδικές μας σκούπες αλλά και χάρη στις τεχνικές βιοκαθαρισμού μοκετών που χρησιμοποιούμε δεν αφήνουν κατάλοιπα καθώς η σκόνη και οι ρίποι από την χρήση, δεν προσκολλώνται πλέον στις καθαρισµένες επιφάνειες λόγω της πλήρους αποµάκρυνσης όλων των κατάλοιπων σαπουνιών και απορρυπαντικών ακόµα και από προηγούµενους καθαρισµούς. Σας προσφέρουμε απόλυτη ασφάλεια στην απευθείας επαφή βρεφών, παιδιών, και ενηλίκων µε τις καθαρισµένες επιφάνειες και επίσης σας προσφέρουμε πιστοποιητικό αντιαλλεργικής προστασίας. Ακόμη το σκέφτεστε Εκμεταλλευτείτε την μοναδική προσφορά γνωριμίας 10% και δοκιμάστε την υπηρεσία μας βιοκαθαρισμού μοκετών. Πατήστε το κουμπί παρακάτω και επικοινωνήστε μας!


Micro-splitting

Το Micro-splitting δεν είναι σήμα, ούτε προϊόν αλλά τεχνολογία και κανείς δεν μπορεί έχει την αποκλειστικότητα της στην Ελλάδα. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την διεθνούς φήμης και αξιοπιστίας Αγγλική εταιρία Bio Productions, η οποία παράγει και κυκλοφορεί νόμιμα σε όλο τον κόσμο το καθαριστικό Single-Pass, που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Micro-splitting.Δείγματα εργασιών Βιοκαθαρισμού Χαλιών και Μοκετών