-

Βιοκαθαρισμός Ξενοδοχείων

Αρχική » Βιοκαθαρισμός Ξενοδοχείων

Η BioClean Corfu προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες βιοκαθαρισμού και οικολογικού καθαρισμού για ξενοδοχεία. Είμαστε εκπαιδευµένοι επαγγελµατίες στην εξειδικευµένη µέθοδο βιοκαθαρισμού οικολογικού καθαρισµού για ξενοδοχειακές μονάδες ανεξαρτήτου μεγέθους.

Προσφέρουμε πιστοποιηµένες υπηρεσίες βιοκαθαρισμού και οικολογικού καθαρισµού, συντήρησης και υγιεινής των σαλονιών ξενοδοχείων, ταπήτων-μοκετών ξενοδοχείων, κουρτινών ξενοδοχείων, στρωµάτων και κλινοσκεπασµάτων ξενοδοχείων καθώς και µαξιλαριών.

ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Για στρώματα ξενοδοχείων προτείνουμε την υπηρεσία βιοκαθαρισμού στρωμάτων που σας διασφαλίζει την αποδέσμευη ακάρεων,αλλεργιογόνων ουσιών, μικροβίων, βακτηριδίων και άλλων μικρο-οργανισμών από τα στρώματα του ξενοδοχείου σας.

Με την παραπάνω υπηρεσία σας παρέχουμε πιστοποίηση οικολογικού βιοκαθαρισμού στρωμάτων.ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ – ΜΟΚΕΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

Η Bio Clean με πείρα 30 ετών προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες βιοκαθαρισμού χαλιών και μοκετών στην Κέρκυρα. Χάρη στα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε και στις εξειδικευμένες μεθόδους καθαρισµού για όλες τις ποιότητες και τύπους ταπήτων με φιλική τεχνολογία προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, λόγω πλήρους έλλειψης χηµικών απορρυπαντικών, και σαπουνιών πείτε αντίο σε βρωμιά και χαρείτε τα χαλιά σας και τις μοκέτες σας σαν να ήταν καινούρια.


Micro-splitting


Το Micro-splitting δεν είναι σήμα, ούτε προϊόν αλλά τεχνολογία και κανείς δεν μπορεί έχει την αποκλειστικότητα της στην Ελλάδα. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την διεθνούς φήμης και αξιοπιστίας Αγγλική εταιρία Bio Productions, η οποία παράγει και κυκλοφορεί νόμιμα σε όλο τον κόσμο το καθαριστικό Single-Pass, που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Micro-splitting.


Δείγματα δουλειών μας σε ξενοδοχεία