Βιοκαθαρισμός Ξενοδοχείων

Αρχική » Βιοκαθαρισμός Ξενοδοχείων

Η BioClean Corfu προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες βιοκαθαρισμού και οικολογικού καθαρισμού με αντιαλλεργική προστασία για ξενοδοχεία. Είμαστε εκπαιδευµένοι και πιστοποιηµένοι επαγγελµατίες στην εξειδικευµένη µέθοδο βιοκαθαρισμού οικολογικού καθαρισµού για ξενοδοχειακές μονάδες ανεξαρτήτου μεγέθους.

Προσφέρουμε πιστοποιηµένες υπηρεσίες βιοκαθαρισμού και οικολογικού καθαρισµού, συντήρησης και υγιεινής των σαλονιών ξενοδοχείων, ταπήτων-μοκετών ξενοδοχείων, κουρτινών ξενοδοχείων, στρωµάτων και κλινοσκεπασµάτων ξενοδοχείων καθώς και µαξιλαριών.

ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Πεντακάθαρα στρώµατα µε πιστοποίηση αντιαλλεργικής προστασίας, που σας εγγυάται ότι το στρώµα σας είναι πεντακάθαρο και υγιεινό. Για τα στρώµατα ξενοδοχείων προτείνουµε εφαρµογή αντιαλλεργικής προστασίας τουλάχιστον 2 φορές τον χρόνο, ενώ χώρους που φιλοξενούν άτοµα µε προβλήµατα υγείας και αλλεργιών κάθε 3 - 6 µήνες.

ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ – ΜΟΚΕΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

Η Bio Clean με πείρα 30 ετών προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες βιοκαθαρισμού χαλιών και μοκετών στην Κέρκυρα. Χάρη στα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε και στις εξειδικευμένες μεθόδους καθαρισµού για όλες τις ποιότητες και τύπους ταπήτων με φιλική τεχνολογία προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, λόγω πλήρους έλλειψης χηµικών απορρυπαντικών, και σαπουνιών πείτε αντίο σε βρωμιά και χαρείτε τα χαλιά σας και τις μοκέτες σας σαν να ήταν καινούρια.
Microsplitting
Δείγματα δουλειών μας σε ξενοδοχεία